Masszázsszolgálat - Minden ami masszázs!

Főoldal Masszázs Masszőzök MasszazsClub Tantra Oktatás Kapcsolat

Fahéj masszázs

A Ceylonról származó egzotikus fűszernövény olaja vitaminokban is igen gazdag, remek antioxidáns és kiváló zsíroldó hatása van, ennek köszönhetően ápolja, simítja és szépíti is a bőrt, a cellulitisz, leánykori nevén a narancsbőr eltüntetésében is varázsszernek számít. A hosszú távú hatások mellett, a fahéj elsőként melegséget vált ki azonnal, amint a bőrrel érintkezik, majd következik a kellemes ellazulás, amelyet a beszippantott illat kelt bennünk.

A fahéj sok kozmetikai szerben megtalálható, hiszen gyógyászati és egészségügyi célokra is kiválóan alkalmas a testre gyakorolt hatása miatt.

A fahéjat már évszázadok óta használják a tradicionális gyógyászatban, valamint az ételek ízesítésére. A fahéj Sri Lankáról származik. Az ókori egyiptomiak a holtak balzsamozásához, valamint a varázslás kellékeként használták. Azonban évszázadok óta ismert és kedvelt fűszer az európaiak számára is.
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!
Az oldalakon található bármilyen információ vagy kép felhasználása TILOS, be nem tartása feljelentéssel jár!